HBS zoekt nieuwe Horecamanager

Over de functie
Als horeca manager ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van het horeca beleid van MHC HBS en de Stichting Exploitatie Accommodatie HBS (SEAH). Je bent de stuwende kracht achter een verdere professionalisering van de horeca op HBS.
De werktijden concentreren zich op vrijdag, zaterdag en zondag en bedragen gemiddeld 24 uur per week. Deze uren zijn gemiddeld op jaarbasis waarbij de zwaarte ligt in het hockeyseizoen. Tijdens winter- en zomerstop worden er aanmerkelijk minder uren gewerkt, in het seizoen meer.
Taken en verantwoordelijkheden:
- Uitvoerende werkzaamheden in de horeca exploitatie.
- Uitvoeren van, door het bestuur en de Stichting Exploitatie Accommodatie HBS vastgestelde horecabeleid,
- Het begeleiden en coördineren van vrijwilligers,
- Ontwikkelen en invoeren van nieuwe horeca ideeën/concepten,
- Zorg dragen voor hygiëne in en rond keuken/bar, naleven HACCP beleid.
- Zorg dragen voor een adequaat inkoopbeleid en het financieel beheer.
- Het bevorderen van een prettig en veilig verblijfsklimaat.
- Rapportage aan het bestuur van MHC HBS en de SEAH
Gegadigden dienen, bij voorkeur, te beschikken over aantoonbare horeca-ervaring alsmede over een diploma sociale hygiëne, voldoende en aantoonbare kennis van regels omtrent HACCP, EHBO en BHV is een pre.
Een gastvrije, dienstverlenende en servicegerichte instelling is noodzakelijk. Gegadigden die beschikken over aantoonbare belangstelling en ervaring met (hockey)sport worden uitdrukkelijk uitgenodigd te solliciteren.
De indiensttreding zal geschieden bij de Stichting Exploitatie Accommodatie H.B.S., de beheersstichting van HBS.